Followers

23 September 2009

I am 24 Years Old Today!!!

Harini, 23 September 2009 ialah hari kelahiranku yang ke Dua Puluh ……Empat. Hehe.

2009 – 1985 = 20 tahun (aku kire guna calculator scientific)

1985 lalu, lahirlah aku kemuka bumi yang penuh dengan pancaroba tepat jam 1145pm. Syukur Alhamdulillah, hingga ke hari ini aku masih diberi pinjam oleh-NYA nyawa dan segala nikmat yang tak pernah kurang malah bertambah sejak 24 tahun yang lalu. Dah hampir 3 abad aku hidup kat atas muka bumi ni sebagai seorang lelaki yang macho. Uhuk.

Terima kasih atas segala ucapan tahniah/wish harijadi dari kawan2 yang tak putus2. Hehe. Ingat gak korang kat aku. Thanx a lot. Walaupun happy dpt ucapan dari kwn2, tapi ada gak perasaan sedih yg hadir dalam diri. Ini bermakna semakin pendek umur aku untuk hidup di dunia ini untuk menjalani kehidupan sebagai hamba-NYA.

Dah berapa banyak aku mensyukuri segala nikmat yang diberi dan menggunakan di jalan yang sepatutnya. Huhu. Smoga hidup aku selama 24 tahun ini mendapat keredhaan dari-NYA. Semoga aku dapat gunakan umur yang diberikan ini untuk berkhidmat kepada agama-MU Ya Allah…

p/s: Terima kasih kepada yang bagi aku birthday present dan kad besday. Thanx eh. Sayang korg. Hahaha.

5 comments:

maiyah said...

selamat hari lahir.. moga pnjang umr murah rezeki.. Amin

Fiq said...

Selamat hari lahir my fren! Tp igt, makin hampir ko dgn peribahasa "rumah kata pergi,kubur kata mari"!!! Hahaha=D

ucena said...

abg chan2..*ttbe bek*
epy belated bday..
sowi lmbt wish, sbuk sgt mkn ketupat..hehe..
neway..
semoga pnjg umo n bjaye sokmo..=D
cpt2 la kwen..=DD

Chan Baik said...

Thanx a lot kwn2. Hehe. Cepat Kawen? Errkkk.... Baru 20 taun, masih jauh lagi perjalanan. Hahaks

hasni said...

ler
abg ek
huuhu