Followers

06 September 2009

Buka Puasa

Sabtu
05/09/2009
7:19pm

Buka pose dgn kawan2 sekolah rendah (Sekolah Kebangsaan Sri Tebrau) kat Midvalley.
Kitorang still contact n rapat macam dulu.
Seronok gak jumpa korg walaupun x semua dapat hadirkan diri.
Ada gak muka yang aku lupa tadi, tapi nama aku ingat cuma tak cam muka jek. Serius. Sori ek Fatinah, jgn marah. Hehe.
Hope nanti jamuan Hari Raya ke-4 kat JB jadik ar, Insya Allah.
Ape2 hal just inform aku, msg aku kat maxis aku.
Dah 12 tahun berlalu (Tahun 1997), tapi macam baru jek abes darjah 6. Hehe.
Muka sume stok dah layak jadi mak bapak org.
Masing2 dah dewasa tapi perangai giler cam darjah 6 dulu. Ish3.
Murni, thanx for da cuppa cakes.

****mus, ayie, fatinah, cici, mel, faiz, afif, syabira, elin, murni***

p/s: Cepat2 upload pics, bley aku copy. Aku punya dcam ada org pinjam ar. Huhu.

4 comments:

maiyah said...

salam.. seronok kan buke ngan kengkawan.. meriah, apalagi dah lama tak jumpe, kalo ler akak bleh jumpe semula kekawang lama.. haii

Chan Baik said...

yup. mmg seronok. bayangkan darjah 6 last. tahun1997. dah 12 tahun yang lalu. hehe. bila jumpa kwn2 yang dpt menggamit memori lalu. cewah

hasni said...

wah
kkawn sekolah rendah tu
huhu dasyat2

nawirah hassan alqadree said...

huhuh..chan..sabtu lepas pun gue jumpe member2 lame...dak2 fasi matrik johor..syok btol!!memang gelak sakan saje...buke pose ramai2 kat Puteri Resort kat Melaka nih...best kan??dapat release tension2 yang beraja dijiwe..heheheh...haaa...awek lame datang tak??hahahahahah!!!