Followers

11 February 2010

Sweet Hometown

Alhamdulillah...

Tepat kul 630pm tadik aku sampai JB. Suka2.
Thanx kepada abg bus yg bawak dgn penuh berkhemah maksud aku berhemah. (SLOW bangat). Malam ni nak p dinner dgn family. Best2. Lama x dinner dgn family.
Cume sedey kucing aku ilang. Uwaaa... Kena bela rimau lak ar pasni.
Otak aku tgh ligat piki nak order apa satgi. Haha.
Lapau kot x mkn lagi arini. Huhuhu.
Orang diet pun x mcm ni. Terkejut gak tgk ada byk perubahan kat JB. Sedar2 ada jek bangunan baru. Perghhh...

4 comments:

hasni said...

takkanlah baru sebulan tggal b dah ada bngunan baru
pondok ke??hehe
gurau jek

Fiq said...

bro... ko gi dinner, skrg giliran aku plak nak breakfast. aku pun dah sampai langkawi lorh. hahha

Chan @ Aidiel said...

hasni~~byk bnagunan dh hampir siap. tkejut tgk. lagi2 jabatan pelajaran johor. wahhh...unik ar.

fiq~~eleh aku dh puas jln2 baru sampai. hahaha

Cik Orchidimah said...

~> alhamdulillah selamat sampai...
sian dia lapo berjam2 xmkn... seminggu kat umah tu leh le mkn dgn byknye eh.