Followers

27 February 2010

Hari Sabtu yang serabut

Hari ni byk sgt keje nak kena buat. Adoi. Serabut btol. Haha. Bkn pe, mcm terkejar2 den nak buat sumenye. Kena slow2, plan btol2. Yang penting, semuanya berjaya disetelkan dalam masa 24 jam ni. Nak hari sabtu ni penuh dgn aktiviti yang aku perlu setelkan.

Yang paling best, arini Netbook HP aku dh berjaya di-install dgn Windows 7.Mcm best jek features compared to Windows Vista. Hopefully xde masalah ar. Maklumlah, laptop comel sgt. Adoiyai. Bley plak tgh byk keje aku p install netbook dengan Windows 7. Haha. Tapi papehal mcm puas ati jek stkt ni. Xtau akan dtg camne OS ni. Huhuhu

Wifi connection nampak seperti stabil pagi ni setelah BEBERAPA ARI XDE CONNECTION. Dapat aku download pelbagai software yng penting2. Wohoo...

Chow~~

Aku~~Makcik dining, masak yang best2 n sedap sket arini. Lapau. Saya perlukan protein utk jana tenaga dan minda nak buat keje ni. Hehe

3 comments:

hasni said...

erm
bgus jgk
ada tukang masak;-p

ireumeunSARAimnida said...

salam...
hang beli netbook??
laptop kecik tu ekk???
model hp yang mane ekk??
leh masuk windows 7???
confirm???
bukan ke cam laptop kecik ni tak leh nak bawak windows 7 tuh???
huhuhuhu..perlukan cadangan..nak sauk sebijik netbook kecik nih...
tapi masih dalam dilema..

Cik Orchidimah said...

~> xpe slow2, jangan tergesa-gesa tapi jangan bertangguh-tangguh k. semoga di permudahkan semua urusan. take care