Followers

13 February 2010

Busynyer aku...

Bila sampai rumah malas gile nk update. Time kat kampus bkn main semangat nk update sokmo. Adoilah. Padahal wifi kt UM sgt2 slow. Paham kan mcmne tahap slow tuh. Hehehehe. Komen lebey2 kena banned lak karang.
Penat2. Byk gile keje nk wat. Uwaaa....
Mcm kitorg lak nak sambut raya. Hahaks. Yg penting aktiviti aku akan smpai ke tgh malam if diizinkan. Yehaa. Ni blom jumpa kengkawan lagik. Huhu. Sok nak ke Kluang. Bz2.
Mlm ni n mlm sok pasti dan pasti ramai org kat area rumah aku. Maklumlah tepi laut. Nak dating sambut Valentine yg HARAM tuh. Huhu. Panas ar area rumah aku...penuh dgn maksiat.Huhu.

p/s:Nk p jog, mancing, main futsal, kedai buku. Haha. Hope sempat wat sumenye

4 comments:

Fiq said...

bro, apa guna DidiCam 8 MP klu tak digunakan utk mengambil "panorama pantai". buat koleksi haha

pergh... sibuk giler ko... aku harap "sibuk" tu termasuk stadi utk test yg bakal menjelma, sebab pasni aku nak ko lak duduk kat depan aku...

ok be? haha=D

maiyah said...

sronok nyer mesti gamat tu

Cik Orchidimah said...

~> bz kanlah diri kamu sebelum kamu di bz kan. huhu

hasni said...

hava a nice hliday chan