Followers

31 July 2009

Rompak Puding



Suatu ketika, ketika di tengah malam seorang perompak memecah masuk sebuah bank yang baru seminggu dibuka.

Kerana ke'otai'annya, dia berjaya memecahkan kod rahsia sebuah peti besi. Tetapi dia hairan kerana di dalamnya tidak terdapat wang sama sekali, melainkan cawan-cawan berisikan puding warna susu.
Di dalamnya pun begitu sejuk sekali.
Akhirnya ia memutuskan untuk memakan puding- puding tersebut sebelum membuka peti besi yang lain.Kerana lapar ia habiskan semua puding di peti besi pertama.
Peti besi kedua berjaya dibuka, sekali lagi ia terjumpa puding dalam cawan- cawan plastik.Seluruh peti besi yang ada 5 unit, dan kesemuanya berisi puding, dan ia menghabiskan banyak sekali puding.
Namun ia dengan kekenyangan pulang ke rumah dan masih agak hairan, kenapa bank itu tidak menyimpan wang sama sekali.
Atau mereka memang sudah mengetahuinya akan dicuri?
Ahh biarlah yang penting aku kenyang.
Keesokan paginya dia membaca surat khabar dan terpaku melihat Head Line di halaman pertama dengan tajuk bertuliskan dengan huruf yang besar -besar......BANK SPERMA DIROMPAK

4 comments:

ShinChan @ Chan said...

testing2. hope bley comment dah. pening layout lame tuh

nawirah hassan alqadree said...

huhuhhu...quite scary...

ShinChan @ Chan said...

nawirah hassan alqadree >>> jgn tkt, kat malaysia bank sperma x mcm di europe. xdenyer prmpak nak pecah masuk. hahaks

hasni said...

haha
lawak giler entry ni
sedap ke puding sperma ni??
hoho